Perokok duwe risiko luwih tinggi kena infeksi COVID-19

Tuku Pil Tabex Online

Stop ngrokok sajrone 25 dina nganggo Tabex.

Tuku Tabex kanthi online! Aman, gampang lan cepet!

Tabex wis digunakake puluhan taun ing Eropa sisih wétan. 

Iki produk alami lan kabukten efektif.

Klik ing kene kanggo maca luwih lengkap babagan Tabex

Aja sampah dhuwit kanthi tambalan, permen karet utawa obat kimia!

Iki mung tamba alami kecanduan nikotin sing pungkasane mbantu sampeyan mandheg ngrokok!

Apa sampeyan ngerti umur rata-rata pria wiwit ngrokok yaiku 13?

Pesen dina iki lan bebas asap rokok!

Saka iki nganti mlaku ing 25 dina?

Napa aku kudu milih tabex?

FAQ

Kepiye pesenanku bakal dikirim?

Kita dikirim ing saindenging jagad, langsung saka mitra ing Polandia, ing ngendi Tabex diproduksi. Tabex sampeyan bakal dikirim karo instruksi kemasan lan panggunaan sing asli.

Kepiye cara nggunakake Tabex?

Kaca iki ngemot instruksi cara nggunakake Tabex kanggo mandheg ngrokok.

Kepiye cara tuku pil Tabex?

Cukup klik tombol "Tuku" utawa tindakake link iki kanggo masang pesenan sampeyan. Kita nampa macem-macem cara pembayaran.

Suwene sampeyan ngirim?

Sanalika sampeyan nampa, pesenan bakal dikirim ing 3-4 dina apa wae. Gumantung saka lokasi sampeyan bisa njupuk rong minggu nganti paket teka.

Apa sampeyan nawakake mbalekaken?

Yen sampeyan milih kiriman sing dilacak lan pesenan sampeyan ora dikirim, kita bakal menehi sampeyan pengembalian dana miturut saben mbalekake kebijakan.

Apa tabex?

Tabex mbantu sampeyan mandhegake kecanduan ngrokok. Bahan aktif ing Tabex diarani cytisine.

Apa cytisine kasedhiya ing AS?

Ya, kita ngirim Tabex ing saindenging jagad!

Apa cytisine aman?

Ya, studi klinik wis ditindakake lan ora ana bukti-bukti sitinine ora aman.

Apa ana efek sisih?

Anggere sampeyan tindakake ing instruksi panggunaan sampeyan ora bakal weruh efek samping saka Tabex. Yen sampeyan terus ngrokok nalika ngombe Tabex, sampeyan bakal ngrasakake rasa mual utawa mual 

Reviews customer

Adhedhasar review 14
79%
(11)
0%
(0)
7%
(1)
14%
(2)
0%
(0)
M
M.
info panjaluk

Sugeng enjang
Aku durung nampa produke

Hai Marco!

Matur nuwun kanggo tuku. Kita ngirim pesen pungkasan 16 Des Amarga gratis pengiriman, ora ana pelacakan sing kasedhiya, sawetara pelanggan bisa nampa pesanan dina 7-14 dina kerja, lan liyane, udakara 20 dina kerja, gumantung karo lokal negara sampeyan kirim Kita njamin manawa kabeh pesenan sing dikirim ditampa dening para pelanggan. Mung bisa dadi penundaan. Yen sampeyan duwe pitakon liyane, sampeyan bisa uga ngirim pesen kapan wae. Thanks kanggo sabar.

Margaret

A
AB
Tabex kanggo mandheg ngrokok

Efektif banget

N
NJ

👍👍

A
AH
Aku isih ngrokok

Alesan durung nampa pil !!!

Halo, nuwun sewu nalika sampeyan durung nampa pesenan. Kita dikirim tanggal 6 Nov kepungkur.
Amarga ongkos kirim gratis, ora ana pelacakan sing kasedhiya, nanging, sawetara pelanggan bisa nampa pesenan ing 7-10 dina kerja, lan liyane, udakara 14 dina kerja nganti 20 dina kerja gumantung karo pos lokal negara sampeyan. Kita njamin manawa kabeh pesenan sing dikirim wis ditampa. Yen sampeyan duwe pitakon liyane, sampeyan bisa uga ngirim pesen kapan wae.

Tetep aman lan sehat!

Regards
Jean Bern
Dhukungan Tabex 

A
A.
Highly recommended

Iki minangka produk paling apik sing durung nate digunakake kanggo nyopot rokok. Aku ngalami sawetara kambuh taun-taun kepungkur, nanging kanthi gampang diuripake karo Tabex. Layanan pelanggan ing Tabex grapyak banget lan profesional. Kanthi Tabex, ora ana alesan supaya ora mandheg ngrokok. Lan nyenengake manawa ngerti manawa produk iki wis puluhan taun kepungkur lan bisa ditemokake ing akeh toko obat lokal ing saindenging Bulgaria. A.

Matur nuwun, Aly! Ngapresiasi sampeyan njupuk wektu kanggo ninggalake Tabex saran sing apik, Ati-ati lan tetep aman!

Tuku Tuku paket pil Tabex kanthi online - 100 pil

€ 34,95

€ 39,99

21 kedadeyan nalika mandheg ngrokok ..